Werkgebieden

Innovatie van binnen uit

Organisaties innoveren van binnen uit. Geleid door management met visie, gedreven door een enthousiaste werkvloer, of beiden. Ideële motieven, praktische of financiële. Ik stimuleer, help met het maken van keuzes en geeft inzicht in complexe vraagstukken. Ik begeleid en adviseer organisaties met een sterke innovatiedrang, gericht op verbetering van dienstverlening, verhoging van de efficiency, optimalisatie van processen, en het aanbrengen van focus in ICT-beleid.

Innovatie van boven af

NUP, NOiV, NORA, GEMMA, VNG. Allemaal vernieuwingen en organisaties die een beslag leggen op de capaciteit van overheden. Ik help en adviseer deze organisaties een weg vinden door het woud, stimuleer de vernieuwing met het oog op stabiliteit, beheer, continuïteit en bedrijfsvoering. Ik motiveer, orden, verbind, adviseer en stimuleer.

Procesoptimalisatie

Processen zijn de som van de samenwerking van mensen en middelen. Optimalisatie van processen is een gebied dat ik uitstekend kan begeleiden. Ik heb snel inzicht in processen en de mensen die daarin een rol spelen. Ik heb oog voor hun wensen en kansen en vind snel het draagvlak voor een optimale verbetering. Daarbij tracht ik dusdanig te stimuleren dat er nèt dat stapje extra wordt gezet door alle betrokkenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.